top of page

Hallo, wij zijn Geertrui en Anouk
En samen zijn wij Club F

Fotofolies x ClubF-33.jpg

Er waren eens... twee ondernemerscoaches uit Mechelen die op elkaars pad kwamen en al snel door hadden dat samen zoveel leuker is dan alleen. Geertrui en Anouk delen een missie: ze willen solo-ondernemers inspireren, verbinden en versterken. Zo ontstond begin 2022 Club F. Met de F van female energy, fun, fierce, f*k perfect, fabulous, freedom,...

In 2022 organiseerden we enkele netwerkmomenten waarbij verbinding centraal stond. In 2023 gaan we een stap verder en brengen we onze ervaring en kennis samen in een mastermindtraject voor zes ondernemers.

Leer Geertrui kennen

Ik ben Geertrui, flexibele duizendpoot en medeoprichter van Club F.

Naast Club F ben ik intussen bijna 3 jaar Online Business Partner onder de naam Team Jeanne. Met 6 jaar ervaring in de media, 3 jaar ervaring in evenementen en 2 jaar als leidinggevende, heb ik al stevig wat kennis in mijn rugzak op vlak van project- en eventorganisatie. Ik droomde er al een tijdje van om mijn eigen zaak op te starten. Ik deed mijn werk wel graag, maar het ontbrak me aan vrijheid. Vrijheid om mijn eigen missie uit te voeren, om 100% mezelf te kunnen zijn. Daarom gooide ik al mijn expertises in the mix en zo ontstond Team Jeanne, mijn eigen bedrijf dat verbinding hoog in het vaandel draagt!

Ik startte als uitvoerende sidekick, die warme collega die je voor elke taak kan en mag inschakelen, maar ik merkte al snel dat ik het ook wel fijn vind om ook mee na te denken, om het gevoel van alleen te zijn weg te nemen. Zo werd ik ook een warm klankbord, een efficiënte sparringpartner en de fluwelen stok achter de deur.

Iemand vergeleek me ooit eens met een Zwitsers zakmes: een handige tool in zakformaat waar je wel 100 verschillende dingen mee kan. En laat dat nu mijn meerwaarde zijn binnen Club F! Door mijn oplossingsgericht denken reik ik je heel graag een rits aan ideeën aan zodat jij van denken naar doen gaat. Ik geef je tips over productiviteit, timemanegement, online tools, enzovoort. Maar ik inspireer je ook heel graag over grenzen stellen, doelen behalen en bewust leven tout court.

Welkom in de Club!

Leer Anouk kennen

Hoi! Ik ben Anouk, multipassionate pur sang. Niet toevallig ook mijn favoriete doelgroep om mee samen te werken: de veelzijdige ideeënfonteinen en nieuwfreaks die houden van afwisseling op tijd en stond, ook (of misschien vooral) in hun loopbaan.

Na een loopbaan van meer dan 10 jaar in het domein van internationalisering in het hoger onderwijs maakte ik een carrièreswitch. Vijf jaar geleden startte ik als loopbaan- en studiekeuzecoach. Al snel werd dat loopbaan- en ondernemerscoach voor multipassionates. Nadat ik merkte dat veel ondernemers zich lieten tegenhouden door belemmerende overtuigingen en perfectionisme om er echt voluit voor te gaan (net zoals ikzelf toen trouwens), dook ik enthousiast in de opleiding tot perfectionismecoach. Zei ik al dat ik graag verschillende dingen doe en bijleer?

Begin 2022 besliste ik om samen met Geertrui Club F op te richten. Want alleen is maar alleen. Gelijktijdig startte ik ook een andere nieuwe professionele uitdaging bij Tweeperenboom, een coöperatieve van doorbraakarchitecten die organisaties begeleiden in verandertrajecten rond complexe maatschappelijke uitdagingen. De combi ondernemerscoach bij Club F en organisatiecoach bij Tweeperenboom is soms pittig, maar tegelijk geeft het me veel energie om mijn verschillende interesses en talenten te kunnen combineren, en vooral ook, om het samen te doen. 

In Club F willen wij jou hetzelfde laten ervaren. Dit is een plek waar je helemaal je veelzijdige zelf kan zijn en kan verbinden met andere ondernemers en leren van elkaar.

Tot snel?

bottom of page